PROFESSIONELE VOERTUIGAANPASSINGEN

PROFESSIONELE VOERTUIG

AANPASSINGEN

OP ONS KAN JE REKENEN.

Krijg je als taxibedrijf meer vraag naar individueel rolstoelpassagiervervoer of vervoer van meerdere rolstoelpassagiers? Wil je als directeur van een woonzorgcentrum een flexibele oplossing om met je bewoners op stap te gaan? Heb je een autoverhuurbedrijf voor particulieren? Dan weet je wellicht dat er best veel vraag is om een rolstoelauto met bodemverlaging voor 1 rolstoel te huren voor een korte periode.

Bij Trapmann hebben we ons sinds 1960 bekwaamd in het aanpassen van voertuigen voor mensen met een mobiele beperking. Door continu te investeren in nieuwe technologieën en producttraining biedt ons team jou gefundeerd advies en een transparante begeleiding. We zorgen ervoor dat je aangepaste voertuig(en) in no time, met oog voor detail en kwalitatieve afwerking, voor je klaar staan om op de baan te gaan.

De mobiele vrijheid van jouw klanten is voor ons veel waard. Ontdek hier wat allemaal mogelijk is en contacteer ons dan met je vragen.
Samen bespreken we de gewenste aanpassingen en adviseren we welke automerken | modellen de perfecte ‘match’ voor jouw project zijn.

Tot snel,

Maxime Minne
Managing director

ONZE KLANTEN ZIJN ONZE AMBASSADEURS

Vrijblijvend advies

Digitale rondleiding

gratis brochure