ZELF RIJDEN

bedieningsFUNCTIES OP HET STUUR

ZELF RIJDEN

bedieningsFUNCTIES OP HET STUUR

Functiebediening op het stuur

Om het stuur met alle functies van de wagen met één hand te kunnen gebruiken, kan er een stuurbol op geïnstalleerd worden. De functies van de wagen kunnen via een paneel op de stuurbol geïntegreerd worden. Deze auto-aanpassingen kunnen zeer eenvoudig in en uit de wagen gehaald worden afhankelijk van wie er met de auto rijdt, zo kunnen andere bestuurders ook met de wagen rijden.

Afneembare Stuurbol

Een ergonomische knop op het stuur vergemakkelijkt het draaien aan het stuur.

Stuurbol met functiepaneel 1094 FR

Met een bol op de linkerzijde (stand 10 uur) of rechterzijde (stand 2 uur) van het stuur worden alle functies (lichten, richtingaanwijzers, ruitenwissers, claxon, mistlicht) bediend. Je gebruikt de wijsvinger en de duim om alle toetsen te activeren.

Stuurbol met functiecirkel | 1094 FV

Met een bol op de linkerzijde (stand 10 uur) of rechterzijde (stand 2 uur) van het stuur worden alle functies (lichten, richtingaanwijzers, ruitenwissers, claxon, mistlicht) bediend. Je gebruikt de wijs-, middel-en ringvinger om alle toetsen te activeren.

1096 ‘Sticksteer’

Met een hendel op de linkerzijde (stand 10 uur) of rechterzijde (stand 2 uur) van het stuur worden alle functies (lichten, richtingaanwijzers, ruitenwissers, claxon, mistlicht) bediend. Alle functies zijn verwerkt in de hendel en worden bediend met de duim-en wijsvinger.

Bever Smartsteer

De ergonomische Bever Smartsteer wordt op het stuur geplaatst. De bestuurder kan hiermee de functies van de wagen, waaronder lichten, richtingaanwijzers, ruitenwissers, claxon, etc., bedienen. De originele toetsen en hendels blijven functioneel. Het ergonomische design laat toe het stuur zonder enige moeite 360° te draaien. De oplossing kan zowel rechts als links gemonteerd worden.

Vrijblijvend advies

Digitale rondleiding

gratis brochure