BODEMVERLAGING
VOOR ROLSTOEL

RENAULT KANGOO ZE MAXI ELECTRIC

BODEMVERLAGING
VOOR ROLSTOEL

RENAULT KANGOO ZE MAXI ELECTRIC

Renault Kangoo ZE Maxi Electric

De Renault Kangoo ZE Maxi Electric is hét model voor elektrisch rolstoelvervoer. Deze is aangepast vanaf de tweede rij. De originele bank wordt vervangen door 2 opklapbare fauteuils. We hebben een ruimte gecreëerd die gebruikt kan worden met de originele 1500mm bank die gebruikt kan worden om toegang te krijgen tot elke rolstoel. De transformatie is afgewerkt met een subtiele en duurzame bekleding. De Renault Kangoo Maxi ZE kan tot 4 passagiers en 1 rolstoel vervoeren (5 personen in totaal, inclusief de bestuurder). Toch liever geen elektrische wagen? Bekijk dan zeker de Renault Kangoo.

AUTO-aanpassingen:

BODEMVERLAGING MET DOORZAKSYSTEEM
De bodem wordt verlaagd tot aan de voorzetels. De originele vering wordt vervangen door een vol-automatische luchtvering dat ervoor zorgt dat de wagen achteraan kan zakken om een kleinere helling te hebben, waardoor je de rolstoel eenvoudiger in de wagen kan duwen. De oprijplaat is tevens ook vol-automatisch waardoor je niet hoeft te bukken om deze elke keer te openen of te sluiten.
Het originele accu-pack blijft behouden zodat de ombouw geen invloed heeft op de actieradius van de batterij. Als optie kan je kiezen een draaibare klapzetel links of rechts op de tweede zitrij gemonteerd. Als het voor de begeleider veel kracht kost om de rolstoel te duwen, kan je opteren om een elektrische lier te laten installeren die de rolstoel (tot 200kg) moeiteloos de wagen in trekt en gecontroleerd de rolstoel terug naar buiten begeleidt.

Afmetingen

 • Inrijhoogte: 1450 mm
 • Hoogte binnen: 1430 mm
 • Breedte binnnen: 850 mm
 • Breedte tussen de 2 zitplaatsen: 590 mm
 • Lengte binnen: 1460 mm

Capaciteit

 • Standaard bezetting: 1 rolstoelpassagier  + 1 zitplaats + chauffeur
  Deze configuratie biedt u een maximale ruimte voor een elektrische rolstoel
 • Chauffeur + 3 passagiers + 1 rolstoelpassagier
  Deze configuratie biedt u een zitplaats meer aan, maar beperkt de beschikbare ruimte voor de rolstoelgebruiker.

Waarom kiezen voor de Renault Kangoo ZE Maxi Electric?

De Renault Kangoo ZE Maxi is de keuze om als rolstoelpassagier elektrisch te rijden. Ook past dit voertuig zich aan je behoeften aan. De oprijplaat zorgt voor een vlotte toegang in de wagen voor de rolstoelpassagier. Om jouw en je passagier een veilig gevoel te geven, beschikken alle auto-aanpassingen altijd over de beste veiligheidstechnologieën. Zo rijd jij zonder zorgen.

Vrijblijvend advies

Digitale rondleiding

gratis brochure

ONTDEK AL ONZE OPLOSSINGEN

GAS & REM
FUNCTIES OP HET STUUR
OPLOSSINGEN OP MAAT
PEDAALAANPASSINGEN

Trapmann auto-aanpassingen - meerijden

LAADSYSTEMEN
DRAAIZETELS
BODEMVERLAGINGEN

INRICHTING MINIBUS
LIFTEN
OPRIJPLATEN

VEILIGHEIDSGORDELS ALCOHOLSLOT
ANTI-DWAALSYSTEEM

GAS & REM
FUNCTIES OP HET STUUR
OPLOSSINGEN OP MAAT
PEDAALAANPASSINGEN