BODEMVERLAGING
VOOR ROLSTOEL

Volkswagen Caddy

BODEMVERLAGING
VOOR ROLSTOEL

Volkswagen caddy

Volkswagen Caddy

 

De Volkswagen Caddy is een van de modellen die we aanbieden als rolstoelvervoer. We bouwen deze om met een bodemverlaging en een oprijplaat om de uiterst comfortabele zitplaats voor een rolstoelpassagier te creëren. Ontdek naast dit model ook zijn grote broer, de Volkswagen Caddy Maxi.

Auto-aanpassingen:

De VW Caddy wordt omgebouwd naar een multifunctionele rolstoelauto. De bodem wordt verlaagd en afhankelijk van de positie van de achterbank zijn er 3 zitplaatsen + ruimte voor 1 rolstoelgebruiker(met opgeklapte achterbank) of 5 zitplaatsen (met neergeklapte achterbank). Als er geen rolstoelgebruiker mee rijdt, kan je de oprijplaat doorklappen. Zo blijft de ruime koffer toegankelijk voor laden en lossen.
 
De verlaagde vloer is op z’n breedst 85cm, deze geeft de mogelijkheid om met een elektrische rolstoelen comfortabel in-en uit de wagen te rijden. Het middendeel van de achterbumper wordt aan de achterklep bevestigd om de wagenaanpassing nauwelijks zichtbaar te maken. De lichtgewicht manuele oprijplaat is eenvoudig te bedienen en kan volledig neergelegd worden om het koffer uit te vlakken als er geen rolstoelgebruiker meereist. Het rolstoelvergrendelingssysteem en de driepuntsgordel voldoen aan de zwaarste veiligheidsnormen om iedere passagier veilig te vervoeren.

Capaciteit

  • met opgeklapte achterbank: chauffeur + 2 passagiers + 1 rolstoelgebruiker
  • zonder opgeklapte achterbank: chauffeur + 4 passagiers 
  • bij het verwijderen van de originele bank en het bijplaatsen van 1 zetel: chauffeur + 2 passagiers + 1 rolstoelgebruiker
  • bij het verwijderen van de originele bank en het bijplaatsen van 2 zetels: chauffeur + 3 passagiers + 1 rolstoelgebruiker

 

Afmetingen

  • Hoogte deuropening: 1420mm
  • Hoogte binnnen: 1450 mm
  • Breedte binnen: 850 mm
  • Lengte binnen: 1330mm

Waarom kiezen voor de Volkswagen Caddy?

De Volkswagen Caddy is met zijn hoogwaardige afwerkingen de allround perfecte rolstoelwagen. De oprijplaat is een eenvoudige oplossing om de rolstoelpassagier in de auto te helpen. Alle auto-aanpassingen voorzien in de Volkswagen Caddy zijn ook uitgerust met de beste veiligheidstechnologieën.

Vrijblijvend advies

Digitale rondleiding

gratis brochure

ONTDEK AL ONZE OPLOSSINGEN

GAS & REM
FUNCTIES OP HET STUUR
OPLOSSINGEN OP MAAT
PEDAALAANPASSINGEN

Trapmann auto-aanpassingen - meerijden

LAADSYSTEMEN
DRAAIZETELS
BODEMVERLAGINGEN

INRICHTING MINIBUS
LIFTEN
OPRIJPLATEN

VEILIGHEIDSGORDELS ALCOHOLSLOT
ANTI-DWAALSYSTEEM

GAS & REM
FUNCTIES OP HET STUUR
OPLOSSINGEN OP MAAT
PEDAALAANPASSINGEN

Trapmann auto-aanpassingen - meerijden

LAADSYSTEMEN
DRAAIZETELS
BODEMVERLAGINGEN

INRICHTING MINIBUS
LIFTEN
OPRIJPLATEN

VEILIGHEIDSGORDELS ALCOHOLSLOT
ANTI-DWAALSYSTEEM